Onlangs keek ik de thriller Hush, waarin een dove vrouw werd belaagd in haar eigen huis. De nieuwe horror/thriller Don’t Breathe geeft een soortgelijke twist aan een bekend verhaal. Rocky (Jane Levy), Alex (Dylan Minnette) en Money (Daniel Zovatto) besluiten in te breken in het huis van een blinde man (Stephen Lang). Hoewel hij de drie niet kan zien, kan hij ze wel goed horen en dat maakt het een stuk moeilijker om te ontsnappen aan deze mysterieuze en gevaarlijke man.

Bekijk de trailer van Don’t Breathe hier:

Met deze trailer weet Don’t Breathe een plaatsje te bemachtigen op mijn must see lijstje! De film draait vanaf 28 september in de Nederlandse bioscopen.

Tags: , ,

One Comment

  1. […] Ik hoop ook dat we, net als deze zomer, meer verschillende horrorfilms krijgen en niet de zoveelste bovennatuurlijke horror over bezeten kinderen en/of huizen, want daar maak je deze horrorfan echt niet meer blij mee. Natuurlijk is het moeilijk om nog origineel uit de hoek te komen. Een film als The Shallows kan je ook zien als de zoveelste haaienfilm na Jaws, Bait, Shark Night 3D, Open Water, The Reef en Deep Blue Sea, maar zet Blake Lively in haar eentje op een rots op kleine afstand van het strand met een rondzwemmende haai die het haar onmogelijk maakt om daar te komen en je hebt ineens een heel andere film. Een twist aan een bekend verhaal geven kan dus helpen, denk ook aan films als Hush en de upcoming horror Don’t Breathe. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *