De 200e aflevering van How I Met Your Mother is a.s. maandag te zien in Amerika en het wordt een heel speciale aflevering! The Mother (gespeeld door Cristin Milioti) staat namelijk centraal in deze aflevering, genaamd “How Your Mother Met Me” (#5.16). Eindelijk gaan we zien wat zij de afgelopen jaren allemaal heeft gedaan en of Ted haar inderdaad al een paar keer is misgelopen.

Om deze speciale gelegenheid te vieren, hebben de HIMYM makers de klassieke opening een twist gegeven. Niet onze oude vrienden Ted, Lily, Marshall, Robin en Barney staan centraal, maar the Mother en haar vrienden!

Rachel Bilson (Hart of Dixie) is opnieuw te zien als Cindy, de (toenmalige) huisgenoot van the Mother, die we in de 100e aflevering “Girls vs Suits” (#5.12) hebben leren kennen. Andrew Rannells (The New Normal) hebben we laatst nog gezien als Darren, de gemene leadsinger van de band waarin the Mother bas speelt.

Ik ben in ieder geval zeer benieuwd naar deze aflevering. Tot nu toe ben ik erg blij met de casting van Milioti en de manier waarop zij the Mother speelt!

Wanneer komt How I Met Your Mother eigenlijk (weer) in Nederland op televisie? Misschien leuk voor op Veronica, in plaats van de zoveelste Two and a Half Men herhaling.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *