TV, TV, TV

Heroes Reborn trailer: veel bekende Heroes gezichten zijn terug

In september gaat in Amerika Heroes Reborn in première, een soort reboot van de serie Heroes. De nieuwe cast, bestaande uit onder andere Zachary Levi (Chuck), Robbie Kay (Once Upon a Time) en Ryan Guzman (The Boy Next Door), wordt opgeleukt met bezoekjes van bekende gezichten zoals Jack Coleman, Greg Grunberg, Sendhil Ramamurthy en Masi Oka.

Heroes Reborn speelt zich af 5 jaar na de gebeurtenissen uit het vierde en laatste seizoen van Heroes. Het gaat nu niet zozeer om het ontdekken van powers, maar om het gevaar dat zo’n power met zich meebrengt in een samenleving waarin gejaagd wordt op deze bijzondere mensen.

Bekijk hieronder de trailer van Heroes Reborn:

Na het zien van deze trailer ben ik toch wel een beetje nieuwsgierig geworden naar Heroes Reborn en dat terwijl ik Heroes nooit helemaal heb gezien! Ik ben ergens in seizoen 2 afgehaakt. Heroes staat gelukkig op Netflix dus ik ben weer begonnen met kijken vanaf de pilot, zodat ik niet met allemaal vraagtekens zit wanneer ik Heroes Reborn ga kijken. Seizoen 1, ofwel Volume One: Genesis, is een sterk seizoen. Met name de eerste 9 afleveringen zitten strak in elkaar, waarin toegewerkt wordt naar het redden van Claire tijdens Homecoming. Daarna zit er wat meer filler in de afleveringen, al is de rest van het seizoen ook vermakelijk. Jammer dat de seizoensfinale, “How to Stop an Exploding Man” (#1.23), zo anticlimactisch was.

Inmiddels ben ik weer bij seizoen 2, ofwel Volume 2: Generations, en ik merk dat mijn interesse alweer af begint te nemen. Maya en Alejandro zijn in mijn ogen erger dan Nikki en Paulo waren in Lost! Hiro zit ergens in het verleden vast met David Anders. En Peter wordt gevonden in Ierland, maar hij weet niet meer wie hij is. Ik mis de dynamiek van de verschillende personages, waaronder die van Hiro en Ando. Misschien moet ik gewoon doorkijken en hopelijk wordt het later weer beter.

Wanneer Heroes Reborn te zien is in Nederland is nog niet bekend.

Heb jij zin in Heroes Reborn?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Ik heb Heroes in het verleden gekeken en zo’n twee jaar geleden weer, en ben beide keren afgehaakt automatisch bij seizoen 4. Die moet ik dus echt nog even kijken voordat ik begin aan Reborn.

    1. Je bent toch beide keren een stuk verder gekomen dan ik! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *