NBC blaast nieuw leven in de serie Heroes, die in de zomer van 2007 op de Amerikaanse zender in première ging. Na 4 seizoenen werd de stekker uit de serie getrokken. Heroes begon veelbelovend en met goede kijkcijfers, maar na het sterke eerste seizoen ging het bergafwaarts met de serie over normale mensen die ontdekken dat ze bijzondere gaven hebben. Onder andere Ali Larter, Milo Ventimiglia, Greg Grunberg, Hayden Panettiere en Zachary Quinto waren in Heroes te zien.

In 2015 zendt NBC de miniserie Heroes Reborn uit, die zal bestaan uit 13 afleveringen. Heroes-bedenker Tim Kring is opnieuw van de partij, maar verder wil NBC nog niet veel loslaten over Reborn. Al sluiten ze de mogelijkheid niet uit dat een aantal originele castleden zullen terugkeren. Een digitale serie is ook in de maak, die te zien is voordat de miniserie in première gaat.

Hier is de teaser voor Heroes Reborn:

Bron: Variety

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *