islafisher001Funny girl Isla Fisher viert vandaag haar 37e verjaardag! Om haar verjaardag te vieren, hier 5x Isla:

1) Isla werd in 1976 geboren in Oman. Begin jaren ’80 verhuisde ze met haar familie naar Australië, waar ze bekend werd door haar rol in de soap Home and Away. Ze schreef ook twee tienerboeken, Bewitched en Seduced by Fame, met de hulp van haar moeder.

2) In 2005 brak ze internationaal door met haar rol in de komedie Wedding Crashers naast Vince Vaughn en Owen Wilson. Al was ze drie jaar eerder, met blonde pruik, al te zien in de bioscoop hit Scooby-Doo, als de love interest van Shaggy.

3) Isla speelde in 2009 de hoofdrol in de verfilming van het populaire boek Confessions of a Shopaholic. Hoewel Isla een geweldige Becky Bloomwood was, was de film zelf geen groot succes.

4) In 2010 trouwde Isla met Sacha Baron Cohen, jawel, de man achter Ali G en Borat. Ze hebben twee kinderen samen, Olive en Elula.

5) Later dit jaar is ze naast Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire te zien in de verfilming van het boek The Great Gatsby.

Image credit: Isla Fisher Web

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *