In Back to the Future Part II reizen Marty McFly en Doc Brown in de DeLorean naar de toekomst, om precies te zijn naar 21 oktober 2015. Naar vandaag dus! Nu ben ik wel teleurgesteld dat we nog geen hoverboards hebben, maar dat is geen reden om deze dag niet te vieren.

In verschillende bioscopen in het land zijn er Back to the Future marathons te vinden, waaronder in zalen van Pathé, Wolff Bioscopen en JT Bioscopen.

Ga jij Back to the Future vandaag kijken?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Inderdaad Happy Back to the Future Day!

    En alhoewel ik de trilogie in mijn collectie heb en FOX vannacht alle delen uitzend, kon ik toch de verleiding niet weerstaan om hiervoor vanavond naar de bios te gaan.

    1. Cool dat je bent gegaan! Ik had helaas geen tijd. Wel raar dat Fox de films ’s nachts had uitgezonden.. toen het eigenlijk geen Back to the Future day meer was.

  2. Jij ook! Zelf ben ik niet van plan om de films vandaag te gaan kijken. Het zijn heerlijke films, maar hoeft van mij niet zo nodig vandaag nog een keer te zien.

    1. Ik heb de films ook niet gekeken. Had het wel leuk gevonden, maar het kwam gisteren niet zo goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *