Nee, dit is geen flashback naar 2008 toen we voor het eerst hoorden dat horror klassieker A Nightmare on Elm Street een remake zou krijgen. Maar 5 jaar na de release van de remake – met Rooney Mara en Jackie Earle Haley in de hoofdrollen – komt New Line Cinema opnieuw met een remake van A Nightmare on Elm Street. Waarschijnlijk hoopten ze met de eerste remake een nieuwe franchise te starten, maar de film werd niet goed ontvangen en er volgden toen geen sequels. Nu beginnen ze maar weer opnieuw. *zucht*

David Leslie Johnson, die eerder de scripts van Orphan en Red Riding Hood schreef, is ingehuurd om het script te schrijven. Het is nog niet bekend wie de nieuwe remake gaat regisseren en wie de rol van Freddy Krueger gaat spelen. Robert Englund speelde de iconische rol in de originele franchise en Jackie Earle Haley speelde Freddy in de remake.

Herbeleef de eerste remake hier met de trailer:

Wat vond jij van de remake? En wie vind jij geschikt voor de rol van Freddy?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *