Bring It On is één van mijn favoriete tienerfilms en het is erg moeilijk om een favoriete scene te kiezen. Maar ik blijf erg gecharmeerd van de volgende simpele scene waarin Torrance (Kirsten Dunst) en Cliff (Jesse Bradford) hun tanden aan het poetsen zijn. Hoewel ik op dit moment geen ander voorbeeld kan bedenken, heb ik doorgaans een zwak voor scenes waarin personages hun tanden aan het poetsen zijn. Voor sommige mensen is het misschien saai, maar ik kan het erg waarderen wanneer ze in films de normale dagelijkse dingen ook laten zien. Plus, het is Jesse Bradford! <3Credit: screencap_me

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *