Wij hebben nog niet eens mogen genieten van seizoen één van American Horror Story, maar in Amerika zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen voor seizoen 2. Deze horror serie is van Ryan Murphy (Glee, Nip/Tuck) en elk seizoen is een los verhaal. Je hoeft het eerste seizoen dus niet gezien te hebben om het tweede seizoen te volgen.

Murphy had eerder aangekondigd dat een paar acteurs uit seizoen 1 in seizoen 2 te zien zullen zijn, maar dan in andere rollen. Onlangs zijn de namen van de acteurs bekend gemaakt. Jessica Lange, die een Golden Globe won voor haar rol in het eerste seizoen, keert terug voor seizoen 2, net als Evan Peters, Zachary Quinto en Sarah Paulson.

Ik denk dat de meeste AHS fans zich wel kunnen vinden in de terugkeer van deze acteurs. Ze speelde allemaal sterke rollen in het eerste seizoen. Al vind ik het jammer dat we Connie Britton moeten missen, maar misschien keert ze terug in een ander seizoen.

Wanneer American Horror Story in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Ik vind het wel een serie voor Foxlife. De normale zenders zullen het verbannen naar de latere uren, zoals gebeurd is met Dexter, Six Feet Under en Supernatural. Foxlife zal niet bang zijn om de serie tijdens primetime uit te zenden, denk aan The Walking Dead.

Bron: TVLine.com

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *