Across the Universe vertelt het verhaal van de uit Liverpool afkomstige Jude (Jim Sturgess) die naar Amerika gaat om zijn vader te zoeken. Hij ontmoet daar Max (Joe Anderson) die hem voorstelt aan zijn zusje Lucy (Evan Rachel Wood). Terwijl Max uitgezonden wordt naar Vietnam, worden Jude en Lucy verliefd. Het verhaal wordt verteld door middel The Beatles liedjes, gezongen door de cast.

Het is moeilijk om een favoriet te kiezen. Strawberry Fields Forever en If I Fell zijn mooi. I’ve Just Seen a Face is heerlijk upbeat en Don’t Let Me Know is lekker rauw gezongen. Toch is het I Want To Hold Your Hand, gezongen door T.V. Carpio, die vaak voorbij komt op mijn iPod. De originele versie van The Beatles is een vrolijk nummer, maar dat is het in Across the Universe helemaal niet wanneer Prudence (Carpio) het zingt terwijl ze kijkt naar haar crush. Deze langzame versie van het nummer komt Glee-fans waarschijnlijk bekend voor. I Want To Hold Your Hand wordt door Kurt gezongen in de aflevering “Grilled Cheesus” (#2.03).

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *