Actrice Dakota Fanning staat op de cover van de februari issue van de Amerikaanse Cosmopolitan. Ze is daarnaast ook volgens Cosmo the Fun Fearless Female of the Year. Met haar 17 jaar is Dakota misschien nog iets te jong voor Cosmopolitan en dat maakt haar voor deze cover en eer een vreemde keus. Dakota zelf kan nog makkelijk op de cover van Seventeen magazine of Teen Vogue of de Nederlandse Cosmo Girl. Daarnaast is de doelgroep van Cosmopolitan toch wel wat ouder. Zitten vrouwen van tegen de 30 of 30+ echt te wachten op een 17-jarige Fun Fearless Female of the Year? De laatste drie vrouwen die deze titel kregen waren Mila Kunis in 2011 (toen 27 jaar oud), Anna Faris in 2010 (toen 33 jaar oud) en Ali Larter in 2009 (toen 32 jaar oud). Dakota mag dan volwassen zijn voor haar leeftijd, maar haar interview over gaan studeren in een andere stad en jongens ontmoeten spreekt niet erg aan. Aangezien ik Dakota heb zien opgroeien in films, voel ik me alleen maar erg oud dat dat kleine meisje van I Am Sam nu studeert en met haar hoofd op de cover staat naast een kopje over seks.

Verder in deze Cosmopolitan? Sam Worthington (Avatar) is Fun Fearless Male of the Year. Daarnaast zijn mensen als Paul Rudd, Zoe Saldana, Rose Byrne, Jonah Hill, Jesse Williams (Grey’s Anatomy) en Liam Hemsworth (The Hunger Games) ook Fun en Fearless dit jaar volgens Cosmo.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *