Hoewel in Nederland American Horror Story: Freak Show net van start is gegaan op Fox, gaat in Amerika alweer bijna het 5e seizoen in première genaamd American Horror Story: Hotel. Het is nog een beetje vaag waar het seizoen over gaat, maar Lady Gaga speelt hoteleigenaar The Countess, een vampier-achtig wezen. Lily Rabe komt in het seizoen voorbij als real life serial killer Aileen Wuornos, die eerder werd gespeeld door Charlize Theron in de film Monster. En het hotel zelf? Die werd in de jaren ’30 gebouwd door de gestoorde James March (Evan Peters) die er een dodelijk labyrint van maakte.

Een hoop bekende gezichten komen voorbij in Hotel. Naast bovengenoemde acteurs zien we ook Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Matt Bomer, Chloë Sevigny, Finn Wittrock, Max Greenfield, Denis O’Hare, Naomi Campbell, Cheyenne Jackson, Mare Winningham en Sarah Paulson in Hotel.

Bekijk de trailer van American Horror Story: Hotel hier:

American Horror Story: Hotel gaat 7 oktober in Amerika in première.

Bron: EW.com

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *