TV, TV, TV

The end is near – American Horror Story: Apocalypse 18 september op Fox

American Horror Story: Apocalypse, alweer het 8e seizoen van de populaire serie, is vanaf 18 september om 23.00 te zien op Fox. Het nieuwe seizoen is een mash-up van Murder House (seizoen 1) en Coven (seizoen 3). Een hoop bekende gezichten keren terug en dat betekent dat een aantal acteurs in verschillende rollen te zien zullen zijn. Zo speelt Sarah Paulson weer Billie Dean uit Murder House, Cordelia uit Coven en zelfs een nieuw personage!

Hieronder zie je de officiële trailer van Apocalypse. Ziet er goed uit, maar waar zijn Connie Britton en Dylan McDermott, onze leads uit Murder House? En Taissa Farmiga die zowel grote rollen had in Murder House als Coven. We zien gelukkig wel Cordelia, Madison, Myrtle en Misty uit het derde seizoen. Ging de trailer te snel? Bekijk hieronder dan ook nog een aantal screencaps.

Billy Eichner, eerder te zien in AHS: Cult.

Billie Lourd, ook in Cult te zien.

Leslie Grossman, Evan Peters en Joan Collins(!).

Sarah Paulson als haar nieuwe personage Venable.

Kathy Bates sloeg een seizoen over, maar is terug voor Apocalypse.

The witches are back: Madison (Emma Roberts), Cordelia (Sarah Paulson) en Myrtle (Frances Conroy).

Een betere shot van über-bitch Madison.

Doet me om één of andere reden denken aan de upcoming horrorfilm Overlord.

Misty Day (Lily Rabe)!!!

Hello darkness, my old friend. The Anti-Christ van Murder House groeide op en is terug in Apocalypse.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Ben je zelf van mening dat je de seizoenen het beste één voor één kunt kijken? Of is (bijvoorbeeld) beginnen met een later seizoen geen probleem? Dit omdat ieder seizoen toch ook weer zijn eigen verhaal vertelt;)

    1. Ik zou wel de volgorde van release aanhouden, omdat sommige personages uit eerdere seizoenen in latere seizoenen verschijnen. Zo duikt één van de hoofdpersonages uit seizoen 2 Asylum op in seizoen 6 Roanoke. 🙂

  2. Ik ben ooit met seizoen 1 begonnen, maar nooit meer afgekeken. Weet eigenlijk niet waarom. Misschien ooit ’s een keer weer helemaal opnieuw beginnen.

    1. Als je seizoen 1 al niet zo boeiend vindt dan gaat het na seizoen 2 helemaal een uitdaging worden :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *