wolverine1-deadpool001Een Deadpool film zit er al jaren aan te komen en Fox is nu bezig om een deal te sluiten met Ryan Reynolds om opnieuw ‘The Merc with a Mouth’ te spelen. Reynolds speelde eerder Wade Wilson, ofwel Deadpool, in de bijzonder matige X-Men Origins: Wolverine. Zorgt Deadpool voor de comeback die Reynolds nodig heeft?

2009 was een goed jaar voor Reynolds met rollen in Wolverine, Adventureland en natuurlijk The Proposal. Sindsdien heeft hij weinig succes gehad. The Green Lantern is geflopt. Buried is een goede film, maar ondergewaardeerd. Het succes van Safe House ligt voornamelijk bij Denzel Washington. Turbo was leuk, maar een flop. En zelfs een rol in de Atom Egoyan film The Captive heeft niet geholpen, want ook deze film is niet goed ontvangen. Waarom lukt het Ryan niet om een hit te scoren? Zijn goodwill bij het publiek heeft hij nog niet verspeeld, want zo’n beetje iedereen die ik ken vindt Reynolds een leuke acteur. Het is makkelijk om te zeggen dat hij betere projecten moet kiezen, want als je voor een Atom Egoyan project gaat dan ga je er al van uit dat je dat aan het doen bent. Misschien moet Ryan terug naar zijn televisie roots gaan. Een seizoen American Horror Story of True Detective zou niet mis staan op zijn cv. Wordt Deadpool de zoveelste flop of laat het zien dat Reynolds toch leading man materiaal is?

Eerder dit jaar is test footage gelekt van Reynolds als Deadpool en dit was goed ontvangen door het publiek. Hopelijk wijken de film makers niet veel af van de stijl en toon die hier is neergezet en kunnen ze Reynolds zijn ding laten doen. Want Ryan is net als Deadpool gevat en hij lijkt perfect voor de rol.

Deadpool de film wordt voorlopig verwacht begin 2016.

Bron: Deadline

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *