New Girl wordt een stuk sexyer in seizoen 4! De altijd prachtige Jessica Biel en Pretty Little Liars hunk Julian Morris spelen gastrollen in het aankomende seizoen van de populaire sitcom. In de seizoenspremière “The Last Wedding” proberen Jess (Zooey Deschanel) en Kat (Biel) de best man van de bruiloft voor zich te winnen en volgens de bovenstaande promo wordt het un-Biel-ieva-Biel! Sinds haar rol in Hitchcock (2012) naast Anthony Hopkins en Scarlett Johansson is het vrij stil geweest rond Jessica. Hopelijk is haar New Girl gastrol het begin van een mooie comeback.

Volgens EW.com speelt Julian Morris de rol van Ryan, een knappe nieuwe leraar op de school van Jess en zij valt al snel voor zijn charmes. Morris heeft een terugkerende rol in de serie en dat is iets waar hij veel ervaring mee heeft. Hij heeft ook al terugkerende rollen in Once Upon a Time (als prins Phillip) en Pretty Little Liars (als potentiële A? Wren).

Wanneer het vierde seizoen van New Girl in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Op Netflix zijn de eerste 2 seizoenen te vinden.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *