De poster van The Vow ziet er zo zoetsappig uit, dat ik dacht dat het om een romantische comedy ging. Gelukkig laat de trailer zien dat de film meer inhoud heeft.

Paige (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum) zijn getrouwd. Wanneer Paige door een ongeluk haar geheugen verliest, weet ze niet meer wie Leo is. Sterker nog, ze denkt dat ze nog samen is met haar ex Jeremy (Scott Speedman). Leo probeert vervolgens zijn vrouw weer voor zich te winnen.

The Vow lijkt op een kruising tussen The Notebook en 50 First Dates, maar schijnt gebaseerd te zijn op het waargebeurde verhaal van Kim en Krickitt Carpenter. McAdams is altijd goed en de rol van Paige lijkt een mooie rol voor haar. Tatum deed het eerder aardig in Dear John met Amanda Seyfried. Hij is aan het groeien als acteur en hij weet relevant te blijven in Hollywood. Knap! En het is fijn om Scott Speedman (Felicity) weer eens in een film te zien. Ik heb hem sinds The Strangers niet meer gezien.

The Vow is vanaf 17 mei 2012 in Nederland te zien.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *