Het is niet echt een goed teken als je bijna in slaap valt bij een teaser trailer voor een superhelden film toch? Toch?! Ik had nog een beetje hoop dat de reboot van Fantastic Four leuk of spannend of goed zou worden, omdat Miles Teller en Michael B. Jordan in de film spelen, maar ik begin af te haken. Sorry, mannen. Ook Kate Mara en Jamie Bell zijn in de film te zien die geregisseerd is door Josh Trank, die eerder Chronicle met Jordan maakte.

Fantastic Four is vanaf 6 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden.. Het kijkt een beetje weg als een trailer voor een dystopische film. Ook ziet het er naar uit dat het wéér een duistere superhelden film is, waar ik niet zo’n voorstander van ben.

    1. Dat is mooi gezegd. Het lijkt idd meer op een dystopische film in plaats van een superhelden film. En geen Chris Evans, dat is toch een minpunt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *