Regisseur David O. Russell heeft een aantal succesvolle jaren achter de rug met The Fighter, Silver Linings Playbook en American Hustle. Maar voor The Fighter was er Nailed: een film die werd geschoten in 2008, maar geplaagd werd door allerlei productieproblemen waardoor O. Russell de film niet heeft kunnen afronden. In 2010 liet hij de productie achter zich. In Nailed speelt Jessica Biel een serveerster die per ongeluk een spijker in haar hoofd krijgt geschoten, maar die de operatie niet kan betalen om de spijker te laten verwijderen. Vervolgens wordt ze ook nog eens gedumpt door haar verloofde (James Marsden). Ze klopt aan bij een politicus, gespeeld door Jake Gyllenhaal, voor hulp om de gezondheidszorg in Amerika aan te pakken.

Op de één of andere manier is het gelukt om Nailed, nu Accidental Love genaamd, af te maken zonder O. Russell en krijgt de film een release. Bekijk hier de trailer:

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *