TV, TV, TV

Time out! Tijd voor een Saved by the Bell reünie

The Tonight Show host Jimmy Fallon probeert al jaren de originele cast van Saved by the Bell bij elkaar te krijgen voor een reünie en dat is nu eindelijk gelukt! In het onderstaande filmpje is te zien hoe Jimmy terugdenkt aan zijn tijd op Bayside High waar hij op school zat samen met Zack (Mark-Paul Gosselaar), Kelly (Tiffani Thiessen), Jessie (Elizabeth Berkley) en Slater (Mario Lopez). Ook Mr. Belding (Dennis Haskins) komt voorbij. Helaas moeten we Lisa (Lark Voorhies) en Screech (Dustin Diamond) missen, maar dat mag de pret niet drukken!

Saved by the Bell was vroeger één van mijn favoriete series. Het is bizar om te zien hoe weinig de acteurs de afgelopen 20 jaar(!) zijn veranderd, met name Berkley en Lopez!

Keek jij vroeger ook naar Saved by the Bell?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

3 reacties

  1. Hahahahaha geweldig, ik keek ook altijd. Nu heb ik het liedje weer in mijn hoofd 🙂

  2. Ooooh geweldig!!! Ik keek altijd SBTB haha, verslavend. Ik heb het later ook nog online teruggekeken :P. En inderdaad, Slater is gewoon exact hetzelfde! Wel maf om Zack met wat rimpels te zien en Mr. Belding met wat extra kilo’s haha. Wat betreft Lisa en Screech, Lisa heeft geloof ik nogal wat botox-behandelingen ondergaan en Screetch zit in de bak toch? 😛

  3. Kwam deze via slashfilm tegen, is echt fantastisch. Nostalgie en ze lijken als je een beetje met je ogen knijpt niet veel ouder (behalve dan de principle ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *