Het is eindelijk oktober en dat betekent dat seizoen 3 van The Walking Dead bijna begint in Amerika! Sterker nog, op 14 oktober is het al zo ver! Verrassend genoeg hoeven wij ook niet lang te wachten op het nieuwe seizoen. FOXlife zendt vanaf dinsdag 30 oktober de nieuwe afleveringen uit.

Wil je voordat seizoen 3 begint je geheugen nog opfrissen of heb je The Walking Dead nog nooit gezien (shame on you!)? Dan moet je het weekend voor Halloween vrij houden, want FOXlife zendt op zaterdag 27 en zondag 28 oktober seizoen 1 en 2 uit!

Op 30 oktober zendt FOXLife om 21.00 de laatste aflevering van seizoen 2 uit, “Beside the Dying Fire” (#2.13). Om 21.50 volgt de eerste aflevering van het derde seizoen, “Seed” (#3.01). FOXlife heeft daarna nog een extraatje voor de fans. Zij zenden om 22.40 de pilot aflevering uit in zwart-wit! Helaas (dat klinkt stom in deze tijden) moet ik de volgende dag weer werken, dus kan ik de pilot niet zien. Boehoe!

Net zoals seizoen 2 wordt seizoen 3 in twee delen uitgezonden in Amerika. De eerste 8 afleveringen worden vanaf 30 oktober uitgezonden op dinsdagen. De laatste 8 afleveringen worden pas begin 2013 uitgezonden.

Bekijk de FOXlife site voor meer informatie over The Walking Dead.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *