thewalkingdead004In de vorige aflevering van The Walking Dead zagen we dat Team Rick naar Washington gaat, maar zonder onze favoriete babysitter Tyreese die het einde van de aflevering niet haalde.

“Them” (#5.10) | Iedereen is vermoeid, uitgedroogd en hongerig. Maggie, Sasha en Daryl kunnen daarnaast ook nog moeilijk omgaan met het verlies van Beth en Tyreese. Sasha is boos, Daryl lijkt afgestompt te zijn van zijn emoties en Maggie lijkt overmand te zijn door haar emoties. Team Rick heeft moeite om eten en drinken te verzamelen totdat Sasha een aantal honden doodschiet die ze nuttigen als maaltijd. Noah geeft toe dat hij niet denkt dat hij het gaat halen waarop Sasha zegt dat hij het met die denkwijze niet gaat halen.

thewalkingdead510-002A Friend? | Team Rick vindt flesjes water midden op de weg met een briefje: ‘from a friend’. Huh? Welke friend? Wanneer er een storm uitbreekt, zoeken onze vrienden onderdak in een schuur. Daryl merkt op een gegeven moment dat er een horde walkers richting de schuur komt. Hij probeert de deuren dicht te houden en krijgt bijval van zijn reisgenoten. De volgende dag zien we dat de walkers zijn weggewaaid door de storm wanneer Maggie en Sasha naar buiten gaan om naar de zon opkomst te kijken. Ze krijgen onverwacht gezelschap van Aaron(?!) die zich een ‘friend’ noemt en met Rick wil spreken.

Over de aflevering | Een korte recap deze week, omdat er bijzonder weinig is gebeurd. Een zombie apocalypse overleven houdt niet alleen in zombies, of hier walkers, uitschakelen. Ze zetten een realistisch beeld neer van de uitputting die je moet voelen na alles wat er gebeurd is. Het zorgt alleen niet voor boeiende televisie. Ik ben wel benieuwd wie Aaron is en waarom hij Rick wil spreken.

Wat vond jij van deze aflevering van The Walking Dead?

Image credit: screencapped.net

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *