Vanaf 9 oktober is Revenge eindelijk in Nederland te zien, met dank aan Net5. Deze Amerikaanse hit serie draait om de mooie Emily Thorne (Emily VanCamp, Everwood) die terugkeert naar luxe vakantieoord The Hamptoms om wraak te nemen op de mensen die haar vader jaren geleden vals beschuldigd hebben van een vliegtuigongeval.

Emily is niet alleen een mooie meid, maar intelligent en sluw. Door een relatie aan te gaan met Daniel (Josh Bowman, Make It or Break It), zoon van de invloedrijke Grayson familie, weet ze de boel naar haar hand te zetten. En niemand komt er makkelijk vanaf.

Revenge is een verslavende en vooral ook spannende serie. Naast VanCamp en Bowman zijn ook Madeleine Stowe (12 Monkeys), Gabriel Mann (The Bourne Identity), Henry Czerny (The A-Team), Connor Paolo (Gossip Girl) en Nick Wechsler (Roswell) te zien.

Revenge is vanaf dinsdag 9 oktober om 20.30 te zien op Net5.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *