Ik weet niet of we in een nostalgische decade zitten, maar we hebben al een aantal oude favorieten zien terugkeren op het witte doek en op de televisie. Denk aan Blossom herself, Mayim Bialik, in The Big Bang Theory. Jason Biggs, Tara Reid, Mena Suvari et al in American Reunion. Sarah Michelle Gellar die de hoofdrol speelde in de helaas niet zo succesvolle serie Ringer. Teen Witch Melissa Joan Hart en Joey Lawrence in hun sitcom Melissa & Joey. Of Neve Campbell, David Arquette en Ghostface in Scream 4.

Nu zijn er plannen om Boy Meets World terug te brengen op onze televisies. Ben Savage en Danielle Fishel keren terug als Cory en Topanga, twee van de hoofdpersonages uit de populaire jaren ’90 serie. In de nieuwe versie genaamd Girl Meets World, draait de serie om hun 13-jarige dochter Riley. Goed, GMW zit nog in de pilot fase, maar gezien het enthousiasme op internet voor de spinoff zit het wel goed met een full season pick up.

Het is nog niet bekend of andere bekende gezichten uit Boy Meets World in de serie te zien zullen zijn. Al zou het wel leuk zijn om Shawn (Rider Strong) en Eric (Will Friedle) weer eens te zien. Strong plaatste eerder deze week een post op zijn blog waarin hij zegt niet betrokken te zijn bij Girl Meets World, al lijkt hij een gastrol niet uit te sluiten.

Bron: EW.com

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *