EDIT 20/01: Afgelopen week heb ik wel veel reclamespots voor American Horror Story gezien. Het lijkt erop of ze de serie nu meer aan het promoten zijn. Kijken jullie ook?

Gisteren vertelde vriendje dat American Horror Story afgelopen donderdag op RTL5 was. Na Grimm. Ik was heel verbaasd, omdat ik 8000 reclamespots voor Grimm heb gezien, maar geen enkele voor American Horror Story. Ter promotie van Elementary, de nieuwe Sherlock Holmes serie met Jonny Lee Miller en Lucy Liu, heb ik reclamespots en abriposters gezien. Andere zender, maar toch!

Wat voor zin heeft het voor RTL om American Horror Story te kopen en uit te zenden (op zo’n laat tijdstip nog wel!) wanneer niet eens de moeite wordt genomen om de serie goed te promoten? Jammer, RTL! Geef de uitzendrechten maar door aan FOXlife. Zij kunnen beter overweg met zo’n serie. Ze zenden ook The Walking Dead en True Blood uit!

Voor de mensen die American Horror Story niet kennen (dat heb je aan RTL te danken!):

De serie gaat over de familie Harmon. Nadat Vivien (Connie Britton, Friday Night Lights) een miskraam heeft gehad en haar man Ben (Dylan McDermott, The Practice) vreemd is gegaan met één van zijn studenten, verhuizen ze met tienerdochter Violet (Taissa Farmiga, zusje van Vera) van Boston naar Los Angeles. Ze kopen een huis dat haunted blijkt te zijn. Oh, en het is van de makers van Glee en Nip/Tuck.

Verder zijn ook Evan Peters (Kick-Ass), Zachary Quinto (Star Trek), Frances Conroy (Six Feet Under), Kate Mara (127 Hours) en Oscar-winnares Jessica Lange te zien in de populaire Amerikaanse serie.

In Nederland wordt de serie op donderdagen uitgezonden om 22.25 op RTL5 na Grimm. Seizoen 1 van AHS is al te koop bij bol.com.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik heb wel degelijk promo’s van American Horror Story gezien. Hierdoor ben ik de serie ook gaan volgen op RTL5!

  2. Oh echt? Wat goed dat er promotie is geweest. Ik heb afgelopen weekend voor het eerst een reclamespot gezien voor AHS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *