Fans van horror hebben weer iets om naar uit te kijken, namelijk 7500, een horror met bovennatuurlijke elementen. De film is geregisseerd door Takashi Shimizu, de man die verantwoordelijk is voor zowel de Japanse als de Amerikaanse versie van The Grudge.

De passagiers en de crew van Vista Pacific Flight 7500 krijgen te maken met iets tot nu toe nog onverklaarbaars. Amy Smart (The Butterfly Effect) en Ryan Kwanten (True Blood) spelen een getrouwd stel dat onderweg is naar Japan. Leslie Bibb (Iron Man) speelt één van de stewardessen van de vlucht. De film draait later dit jaar in Amerikaanse bioscopen. Wanneer 7500 in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Johnathon Schaech (That Thing You Do!), Jamie Chung (Sucker Punch) en Scout Taylor-Compton (Halloween) zijn ook te zien in de film.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] 2012 schreef ik al een post over de trailer van 7500. Na 2 jaar op de plank te hebben gelegen, heeft de film eindelijk een release gekregen. Het is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *