Until Dawn: een game voor horrorfans!

Ben jij ook iemand die tegen de televisie schreeuwt wanneer de personages in een horrorfilm weer eens domme keuzes maken? Dan moet je Until Dawn eens proberen, een nieuwe horror game die beschikbaar is voor de Playstation 4. Tijdens het spelen krijg jij de kans om betere keuzes te maken. Althans, dat hoop je! De keuzes die jij maakt in het spel kunnen grote gevolgen hebben. Bepaalde keuzes kunnen leiden tot de dood van een personage of misschien wel meerdere personages!

untildawn002Okay, dat klinkt misschien nog niet heel bijzonder, maar Until Dawn oogt als een echte horrorfilm. Het is niet alleen spannend om te spelen, maar ook om naar te kijken. Ik kijk mee terwijl vriendlief aan het spelen is en ik vergeet bijna dat ik naar een game kijk, omdat het verhaal zo spannend is! Maar waar gaat het verhaal eigenlijk over?

“Acht vrienden komen vast te zitten in een afgelegen huis op een berg. Na een paar duistere gebeurtenissen merken ze dat ze niet alleen zijn…

De spanningen binnen de groep lopen al snel op in dit angstaanjagende avontuur. Kruip in de huid van elk van de acht personages en zoek naar aanwijzingen die kunnen leiden naar de identiteit van de moordenaar. Het geavanceerde vlindereffect-systeem berekent de gevolgen van de levenspalende keuzes die je moet maken. Jij bepaalt de loop van het verhaal en het lot van alle personages.”

Nog niet overtuigd? Hier is de trailer van Until Dawn:

Komen een aantal personages je bekend voor? Onder andere Heroes-actrice Hayden Panettiere en Prison Break-acteur Peter Stormare hebben niet alleen hun stemmen geleend aan de personages, maar ook hun uiterlijk!

Ik ben ook van plan om het spel te gaan spelen en ben zeer benieuwd hoeveel personages het einde van de game halen. Ik hoop dat ik tenminste één personage in leven houd! 😉

Durf jij Until Dawn te spelen?

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *