Review: The Secret Life of Pets (2016)

poster-secretlifeofpetsHet leven van Max komt op z’n kop te staan wanneer zijn baasje zwerfhond Duke mee naar huis neemt en de twee in de problemen komen. Gidget roept de hulp in van de andere huisdieren uit de buurt om haar geliefde Max terug te vinden.

Beoordeling
Na het zien van de eerste teaser trailer keek ik erg uit naar The Secret Life of Pets. Het leek me leuk om te zien wat voor fratsen de huisdieren uithalen wanneer hun baasjes van huis zijn. Helaas draait de film hier niet om en komt het maar kort in beeld. Wat we wel krijgen is een vrij standaard verhaaltje over in dit geval twee honden die elkaar niet kunnen luchten, maar wel elkaars hulp nodig hebben om uit de problemen te komen. Je kan vast wel raden hoe dit afloopt.

Gelukkig zitten er genoeg grappige momenten en personages in het verhaal om er een onderhoudende film van te maken. Helaas is het ook een film die je snel weer vergeet. Stiekem had ik wel iets meer verwacht van The Secret Life of Pets, die van dezelfde makers is als de Despicable Me films. De stemmencast is dik in orde en bestaat onder andere uit Louis C.K., Eric Stonestreet, Jenny Slate, Lake Bell, Ellie Kemper en Kevin Hart.

Conclusie
The Secret Life of Pets is vermakelijk, maar een film die je ook snel weer vergeet.

rating-3stars

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *