Review: The Call (2013)

poster-thecallJordan (Halle Berry) is een 911 telefoniste die op een dag een grote fout maakt die een meisje het leven kost. Ze is nog niet van de schrik bekomen als ze weer een jonge meid (Abigail Breslin, Little Miss Sunshine) aan de lijn krijgt. Deze Casey is ontvoerd en ligt in de kofferbak van een auto. Jordan moet haar onzekerheid proberen te overwinnen om Casey te kunnen redden.

Beoordeling
The Call lijkt op een standaardthriller met een verhaal die doet denken aan een aflevering van Law & Order: SVU. Toch is The Call een betere film dan je verwacht. De spanning zit er goed in net als de vaart in het verhaal. Berry is natuurlijk een uitstekende actrice die meer van haar personage weet te maken dan er waarschijnlijk op papier stond. Zij krijgt goed tegenspel van de jonge Breslin, maar anders is ook niet te verwachten van de 17-jarige actrice die in 2007 een Oscar-nominatie kreeg voor haar rol in Little Miss Sunshine.

Het einde van de film zal kijkers verdelen. Ik vond het in ieder geval een goed einde. The Call is niet een film waar je teveel over moet nadenken. Laat je meevoeren door het verhaal en je vermaakt je prima.

rating-3halfstars

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *