Review: Burying the Ex (2014)

poster-buryingtheexMax (Anton Yelchin, Star Trek) heeft spijt dat hij is gaan samenwonen met zijn veeleisende vriendin Evelyn (Ashley Greene, Twilight). Voordat hij de kans krijgt om zijn relatie te verbreken, overlijdt Evelyn door een ongeluk. Na een tijdje komt Max de knappe Olivia (Alexandra Daddario, San Andreas) tegen die veel beter bij hem past. Wanneer hij de volgende stap wil zetten in zijn nieuwe relatie keert Evelyn terug uit de dood om haar relatie met Max voort te zetten.

Beoordeling
Regisseur Joe Dante is verantwoordelijk voor genre klassiekers als Gremlins en The Howling. Inmiddels is de beste man al aardig op leeftijd, maar nog steeds aan het werk. Vijf jaar na zijn laatste film The Hole is er nu Burying the Ex, een komische horrorfilm. Eng wordt de film nooit, ook al is Evelyn een zombie. Burying the Ex is een vrij luchtige film geworden die meer voor de humor gaat dan de horror. De film mist de balans die de horror komedie Warm Bodies bijvoorbeeld wel heeft.

Anton Yelchin is één van de betere acteurs van zijn generatie die met een film als Burying the Ex zijn tijd lijkt te verdoen. Hij speelt een prima rol, maar hij lijkt ook op de automatische piloot te spelen. Yelchin kwam beter uit de verf met zijn hoofdrol in de Fright Night remake. De charmante Alexandra Daddario zorgt met haar spel voor de nodige energie in de film. Ashley Greene is grappiger dan ik had verwacht, maar een betere actrice had meer met deze rol kunnen doen.

Conclusie
Al met al is Burying the Ex een vermakelijke film, maar één die je snel vergeet.

rating-3stars

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *