Nu op Netflix: The Ridiculous 6, Aloha

Netflix voegt regelmatig nieuwe (en oude) titels toe aan hun aanbod. Gisteren zijn deze twee opvallende titels toegevoegd:

The Ridiculous 6
Adam Sandler en zijn Happy Madison productiebedrijf werkten samen met Netflix aan The Ridiculous 6. Deze Netflix-original beleefde gisteren zijn wereldwijde première op de populaire streamingsdienst. De film neemt westerns op de hak. Sandler speelt Tommy ‘White Knife’ Stockburn die op zoek gaat naar zijn verloren vader. Hij krijgt hulp van zijn vijf halfbroers en samen vormen ze the ridiculous six.

Ik heb The Ridiculous 6 nog niet gezien. Ik verwacht er niet veel van, maar ga de film wel kijken dit weekend. Waarschijnlijk plaats ik maandag mijn recensie van deze komedie.

Aloha
De nieuwe Cameron Crowe film Aloha is wel heel snel te zien op Netflix! Nadat de film in Amerika was geflopt afgelopen zomer, werd de Nederlandse bioscoop release geschrapt. In september beleefde Aloha zijn première op VOD-kanalen als Videoland en Pathé Thuis en nu is de film dus ook te zien op Netflix.

Ik was helaas niet erg enthousiast over Aloha, zoals je in mijn recensie kon lezen, maar misschien willen liefhebbers van Bradley Cooper, Emma Stone en Rachel McAdams de film nog wel een kans geven op Netflix.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *