Nieuw in de bioscoop: In the Heart of the Sea en meer!

We hebben nog een kleine week te gaan voordat Star Wars: The Force Awakens in première gaat. Voordat het zover is, kan je nog genieten van deze films:

In the Heart of the Sea
Chris Hemsworth kan na Blackhat en Vacation wel een niet-Marvel hit gebruiken. Hij speelt de hoofdrol in In the Heart of the Sea, de nieuwe film van Ron Howard.

In de winter van 1820 wordt de walvisvaarder Essex aangevallen door iets dat niemand kon geloven; een reusachtige walvis met bijna menselijke wraakgevoelens. Deze waargebeurde maritieme ramp inspireerde Herman Melville tot het schrijven van zijn beroemde boek Moby-Dick. Maar dat boek vertelt slechts een deel van het verhaal.

Bon Bini Holland
Jandino Asporaat speelt meerdere hoofdrollen in Bon Bini Holland. Als Robertico Florentina is hij een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet.

Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland en verblijft hij bij zijn tante (Asporaat). Als Robertico de mooie Noëlla Maduro ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla…

Krampus
Regisseur Michael Dougherty bracht ons eerder in de Halloween spirit met Trick ‘r Treat en nu is hij terug met de kerst horror/komedie Krampus met Adam Scott en Toni Collette.

De familie van Max krijgt flinke ruzie tijdens de feestdagen. Max is zwaar teleurgesteld en raakt het kerstgevoel volledig kwijt. Hierdoor trekt hij de aandacht van de kwade demoon Krampus, die iedereen straft die niet in Kerstmis gelooft. De hel breekt los en allerlei bekende Kerstfiguren in het huis komen op monsterlijke wijze tot leven. De familie moet elkaar nu wel helpen en samenwerken om de Kerstdagen te overleven.

Ook nieuw in de bioscoop: Charlie Brown en Snoopy in The Peanuts Movie.

Welke film wil jij graag zien?

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *