Kunnen we Angela uit The Voice of Holland stemmen?

Angela Groothuizen was al niet mijn favoriete coach, maar nu mag ze van mij volgend seizoen zeker vervangen worden. Een aardig deel van Nederland heeft net kunnen zien dat Angela fan favorite Lennie naar huis heeft gestuurd. Lennie die samen met Demi voor één van de beste battles heeft gezorgd. Lennie die een fantastische auditie heeft afgeleverd waar 4 stoelen voor zijn omgedraaid.

Wat er dus net gebeurde is dat Angela vijf mensen mensen mocht kiezen die meteen door zijn naar de liveshows en de overige 3 mensen moeten herkansen met hun auditie nummer. Wie kiest Angela? Erwin natuurlijk. No surprise there. Laura. Okay dan. Niels. Yay Niels! Maaruh.. waar blijft Lennie? En Rodney is ook door. En Lennie nog steeds niet en Daniel ook niet? En als laatste kiest Angela musicalman Gino. Fenneke, Daniel en Lennie moeten herkansen. En wie kiest Angela? Daniel. Niet dat ik iets tegen Daniel heb, want hij zit bij mijn top 5 van Team Angela, maar serieus, waarom is Lennie niet door?

Wilt Angela Erwin zo graag in de finale hebben dat ze zijn enige echte concurrent uit haar team naar huis stuurt? Want hoe goed Erwin ook is (en ik vind hem HEEL goed), Lennie had met haar mooie stem en onwijze gun factor ver kunnen komen. Verder dan Rodney en Gino, dat in ieder geval.

Dus na dit seizoen mag Angela van mij naar huis. Kan RTL Anouk niet regelen ofzo? Caro Emerald? Trijntje Oosterhuis? Een vrouwelijke artiest die nog wel relevant is?

Photo credit: Talpa/RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *