Glee terug op RTL5

Afgelopen zondag zapte ik op RTL5 opeens langs een nieuwe aflevering van Glee. Ik was erg verbaasd, want normaal wordt je overspoeld met reclames voor de populaire serie en ik had er nog helemaal geen reclames voor gezien!

Toevallig zag ik gisteren wel een een reclame voor Glee en wat blijkt? De serie wordt alleen op zondagavond om 19.00 uitgezonden. Waarom Glee niet meer op de dinsdagavond om 20.30 wordt uitgezonden is bij mij niet bekend. Het zal wel iets met de kijkcijfers te maken hebben.

Voor de mensen die afgelopen zondag de aflevering “On My Way” (#3.14) hebben gemist, post ik binnenkort een recap. De aflevering van aanstaande zondag heet “Big Brother” (#3.15) met een gastrol voor Matt Bomer (White Collar) als de broer van Blaine.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *