Recap: The Voice of Holland – seizoen 2 / audities #2

Door een erg drukke week (waarom moet iedereen tegelijk jarig zijn, housewarmings en BBQs geven?) deze week geen lange recap van The Voice. Heb gisterenavond pas tijd gehad om de aflevering te kijken en tijd om een echte recap te schrijven heb ik nu niet.

Maar even in het kort een paar gedachtes. Ik heb ook geen aantekeningen gemaakt dus ik hoop dat ik me het goed herinner.

1.  Chris Hordijk – Waiting on the World to Change
De broer van X-Factor winnares Lisa Lois wilt niet de mannelijke Lisa Lois genoemd worden. Dat is prima. Maar als je gewoon niet had gezegd dat je de broer van bent, dan had ik het ook nooit geweten. Chris is door en kiest voor Nick en Simon geloof ik.

2. Anuschka Westmaas – Away From You
Een bekend gezicht, want zij deed jaren geleden mee aan Starmaker. Op het laatste moment drukt Roel.

3. Ace Vincent – It’s a Man’s World
Goede auditie. Jammer dat hij hetzelfde nummer zingt als Charly Luske. Zijn versie zit namelijk in mijn hoofd. Ace gaat niet door. Vriendje en ik vinden het eigenlijk wel jammer dat kandidaten met slechtere audities door zijn.

4. Demi Matenahoru – Valerie
Angela drukt al snel en als enige. De andere coaches geven Angela de schuld dat ze niet hebben gedrukt.

5. Steffie Roelofs – World of Hurt
Roel vindt dat ze teveel voor zichzelf zingt, alsof ze nog aan het oefenen is. Steffie is niet door.

6. Daan Meijer – I Alone
Het klinkt wel, maar ik versta hem niet goed. Hij is wel door naar de battle, want Nick & Simon hebben gedrukt. En ze gaan met hem werken aan zijn Engels, want daar staan ze om bekend.

7. Joyce Aarsman – Michel
Marco en Nick & Simon draaien om. Ik vraag me af of ze op toneel zit ofzo, want haar gezichtsuitdrukkingen zijn heel overdreven. Ze kiest Marco.

8. Elles Springs – Summer of ’69
Niemand drukt. Angela dacht dat ze een jongetje was. Jammer dat ze niet door is. Ze is wel een leuk type.

9. Christiana Bohorquez – Don’t Know Why
De Nederlandse Dia Frampton (zie Amerikaanse Voice). Alle coaches draaien om. Ben benieuwd of ze haar Heartless van Kanye West laten zingen. Ze kiest voor Team Marco.

10. Guido van de Meent – Une Belle Histoire
Geeft me meer een Soundmixshow gevoel (lees: het is een aardige imitatie). Hij is niet door.

11. Rodney Elzer – Faith
Roel, Nick & Simon en Angela draaien zich om. Tja, er zit wel wat in qua klanken, maar het is niet echt mijn ding. Hij kiest voor Angela.

12. Alice Hoes – Fire to the Rain
Miss In the Pocket! is terug. We kennen haar nog van Idols. Zij ging toen door in de wild card ronde en niet Nick, waardoor we nu door haar Nick & Simon hebben. Ze is niet door.

13. Christopher Max – Come As You Are
Christopher, een Amerikaan, geeft me het gevoel alsof ik al naar een ster aan het kijken ben. Roel en Nick & Simon draaien hun stoelen om. Hij kiest voor Roel.

14. Iris Kroes – Someone Like You
Ik ben al die Adele liedjes zo zat. Maar goed, Iris zingt mooi, alleen die harp ben ik al snel zat. Alle coaches drukken snel. Ze kiest Team Marco.

Dat was het voor deze week. Hopelijk volgende week weer een langere recap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *