Geeklove: de datingsite voor popculture lovers

geeklove-bannerSinds 1 mei jl. staat Geeklove.nl online, een gratis datingsite gericht op fans van films, tv-series, games en iedereen die zich verdiept in populaire media. Als je Be Cool, Sodapop regelmatig bezoekt dan is de kans groot dat je in hun doelgroep valt. 😉

Inmiddels ben ik alweer bijna een half jaar single en geloof me dat ik in de afgelopen maanden me wel eens heb afgevraagd hoe ik ooit nog eens iemand moet gaan ontmoeten. Gevolgd door gedachtes dat ik waarschijnlijk alleen zal sterven omgeven door 10 katten. Nu weet ik ook wel dat dat laatste onzin is, want ik hou niet eens zoveel van katten dus waarom zou ik er dan 10 hebben? Ik zal eerder alleen sterven omgeven door 50 Funko pops (ik heb er nu nog maar 29 dus don’t worry).

Gelukkig maakt Geeklove het mij en een hoop anderen nu een stuk makkelijker om iemand te vinden met dezelfde awesome interesses.

Vertel me meer over Geeklove!
Geeklove.nl zegt: “De datingsite is opgericht door en voor geeks. Naast alle standaard functionaliteiten die helpen bij het vinden van een perfecte match, gaat Geeklove een stap verder; Unlock achievements en neem deel aan de maandelijkse quiz. Behaal de meeste Experience Points en win ook nog eens leuke prijzen.”

Klinkt goed toch? Je vindt er ook een overzicht met leuke events en een bioscoopagenda.

geeklove-logoAls je nu bij jezelf denkt: ‘wow, ik zou wel graag willen daten met deze doemdenkende, Funko pop! verzamelende filmblogger’ dan moet ik je nog even teleurstellen, want ik ben nog aan het genieten van het single leven (lees: ik heb nog geen goede foto voor mijn profiel). Maar mocht ik toe zijn aan daten dan zou ik Geeklove.nl zeker een kans geven!

Wat vind jij van Geeklove.nl?

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *