Eerste indruk van Crazy Ex-Girlfriend (nu op Netflix)

Ik heb veel goede dingen gehoord over Crazy Ex-Girlfriend en nu de serie op Netflix staat kan ik zelf ook genieten van de gestoorde avonturen van Rebecca.

crazyexgirlfriendWaar gaat Crazy Ex-Girlfriend over?
Rebecca Bunch (Rachel Bloom) laat haar goed betaalde baan achter om jeugdliefde Josh (Vincent Rodriguez III) te volgen naar West Covina, Californië. Alleen Josh weet dit niet en hij heeft al een vriendin, maar dit weerhoudt Rebecca niet om een plek te bemachtigen in zijn leven.. en zijn hart?

Beoordeling
Rachel Bloom is niet alleen de hoofdrolspeelster van Crazy Ex-Girlfriend, maar ook de drijvende kracht achter de serie die ze zelf bedacht met Aline Brosh McKenna. Eerder dit jaar won ze nog een Golden Globe voor haar rol en die heeft ze ook echt verdiend. Bloom speelt de gestoorde Rebecca perfect en ze kan ook nog eens fantastisch zingen. Zingen? Ja, want Crazy Ex-Girlfriend zit vol (gestoorde) liedjes die door Bloom en de overige castleden worden gezongen. Helaas is dit voor mij meteen een minpunt van de serie, want ik kan die liedjes zelf niet heel erg waarderen. Toegegeven, Bloom is erg creatief en ik heb bewondering voor wat ze allemaal weet te bedenken, maar entertaining is het voor mij niet altijd. Gelukkig kan je met Netflix doorspoelen, maar er zijn ook momenten dat ik mijn smartphone er maar bij pak en mijn Twitter feed ga lezen.

Inmiddels heb ik 5 afleveringen van Crazy Ex-Girlfriend gezien en op zich ben ik wel benieuwd naar de gestoorde avonturen van Rebecca, maar echt zin om te bingewatchen krijg ik niet.

Conclusie
Crazy Ex-Girlfriend zou ik zelf veel beter waarderen zonder al die muzikale momenten, maar de serie is zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

rating-3halfstars

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *