Dutch X-Mas Con 17 en 18 december in de Jaarbeurs Utrecht

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: de eerste editie van Dutch X-Mas Con vindt dan plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Natuurlijk ben ik ook weer aanwezig (op de zaterdag), dus zeg gerust ‘hoi’ als je me spot!

Wat kunnen we verwachten van Dutch X-mas Con?
Ik verwacht een Dutch Comic Con, maar dan met kerstversiering. ? Volgens de site kunnen we het volgende verwachten:

“Dutch X-Mas Con is hét popcultuur evenement in Nederland, met een vleugje kerst! Tijdens deze editie zal Dutch X-Mas Con veel aandacht besteden aan cosplay, naast de gebruikelijke activiteiten zoals beroemde guests, tekenaars, dealers en nog veel meer.

Struin door de dealer hall en blader door rijen comics, op zoek naar die ene uitgave die je nog mist in je collectie. Loop rond en toon je mooiste cosplay aan alle bezoekers tijdens onze cosplay wedstrijd. Leer gave dingen in één van onze workshops of schuif aan in de DXC Huiskamer voor een gezellige Q&A met onze gasten. Altijd al op de foto willen gaan met één van onze gasten, dat kan! Boek binnenkort on-line jouw fotoshoot.”

Welke gasten kunnen we verwachten?
Harry Potter-acteur Jason Isaacs, Sibel Kekilli en James Cosmo van Game of Thrones, Once Upon a Timer Lee Arenberg en daarnaast ook Steven Williams en Samantha Ferris die we allebei kennen van Supernatural. Verder is Griezelbus-auteur Paul van Loon alleen op de zondag aanwezig. In de artist alley kun je verder Pink Stylist, Douglas Paszkiewicz en Tom Thys vinden terwijl Tokyo Doll en Lotte Teusink in de dealer area te vinden zijn.

Wat kunnen we nog meer doen tijdens Dutch X-mas Con?
Doe mee aan de Ugly X-Mas Sweater Contest of ga speed daten tijdens Dutch X-mas Con! Je kan ook je kerstcadeautjes kopen op de beursvloer.

Waar kan ik tickets kopen?
Tickets kun je kopen via dutchxmascon.nl.

Zie ik jou zaterdag op Dutch X-Mas Con?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *